donderdag, 29 november 2018 18:33 Gepubliceerd in Actueel

Goof Buijs, voorzitter van de PV, overhandigde onlangs de cheque ad € 500,- aan Mirjam Nobel, coördinator van het Jacobshospice in Den Haag. Dit was de opbrengst van de PV-boekenmarkt van vorige week. De PV dankt iedereen die spullen heeft ingeleverd (en dat waren er veel dit jaar) alsook de VWS'ers en SZW'ers die op hun beurt weer boeken, cd's en/of Dvd's kochten.

Mirjam Nobel was heel blij met de opbrengst: Wauw, wat geweldig! Het hospice, waar zes personen in hun terminale fase verblijven, kan het geld heel goed gebruiken. Een enthousiaste Mirjam vervolgt: " In 2019 zullen we een grondige renovatie ondergaan en daarvoor moeten we minstens 3 maanden dicht. We houden grotendeels zelf onze broek op middels fondsen en donaties. We krijgen een deel subsidie van VWS op basis van onze ‘in- en uitstroom’. Dat bedrag is sinds kort gelukkig geïndexeerd en de palliatieve zorgsector heeft een enorme hoeveelheid extra geld gekregen. Voor ons geldt dat hoe meer mensen we kunnen opnemen en overlijden bij ons, des te meer geld wij krijgen". Mirjam legt verder uit:" Omdat we dus vanwege de grondige renovatie dicht moeten, zullen we in 2019 minder instroom hebben en dit zal invloed hebben op de hoogte van onze subsidie. Tot nu toe hebben we vernomen dat er geen ondersteunende regeling is om het financiële gat dat er gaat vallen op te vangen. De renovatie zal naar schatting ruim € 500.000 bedragen exclusief allerlei voortkomende kosten. Wij zijn de personeelsvereniging van VWS en alle medewerkers erg dankbaar voor dit initiatief en de donatie".

maandag, 26 november 2018 12:41 Gepubliceerd in Actueel

De Personeelsvereniging van VWS houdt de komende maand een ledenwerfactie. Als je als bestaand lid een nieuw lid aanbrengt, ligt voor beiden één gratis Pathe-voucher klaar. Je moet dan wel minimaal een jaar lid van de PV blijven.De actie duurt t/m vrijdag 21 december. Een aanmeldingsformulier vind je onderaan dit bericht.

zondag, 18 november 2018 18:50 Gepubliceerd in Actueel

Met 66 punten eindigden de teams van The spiders from Mars (IGJ) en FEZ Domino (FEZ) ex aequo op de eerste plaats en deelden de prijzen samen. Het was trouwens ex aequo wat de klok sloeg bij de 19e VWS-popmuziekquiz. De derde plaats ging namelijk naar de teams van MEVA, IGJ en SZW. doe-re-Me-Va-solanen-völlig-losgelöst, TopBOB en Slechts op Bezoek haalden ieder 58 punten. Ook de zesde plaats werd door twee teams gedeeld met 56 punten. Onderaan dit bericht vind je de complete uitslag.

De beeldfragmenten liepen uiteen van 2018 tot de zestiger jaren. Natuurlijk ontbraken Charles Aznavour en AVICII niet. Ook was er plek voor Nederlandstalige fragmenten: André Hazes, Ramses Shaffy en Liesbeth List. Er was nog meer Nederlandse inbreng van met name Tiësto en Armin van Buuren. Pearl Jam mocht deze 19e editie van de VWS-popmuziekquiz afsluiten. Een fotoreportage (met dank aan Henk Batens) staat op deze site in de galery.

donderdag, 04 oktober 2018 11:41 Gepubliceerd in Actueel

Maandag 8 oktober was het eindelijk zo ver: het VWS-Bedrijfshockeyteam speelde haar eerste wedstrijd! In een prachtig wit- roze tenue namen wij het op tegen het team van BMW.
Het was een leuke en spannende wedstrijd. Met maar liefst 18 man en vrouw sterk, stonden we op het veld. We begonnen met een mooie 1-0 voorsprong, daarna werd het 1-1, we kwamen weer op 2-1 voor en net voor de rust kwam de tweede gelijkmaker. Na de rust scoorde BMW en bezorgde ons een achterstand, maar we lieten ons niet uit het veld slaan, een derde gelijkmaker! Helaas maakte BMW er uiteindelijk 4-3 van. Maar dat mocht de pret niet drukken. Er wordt nog een keer getraind en dan zijn we er op 5 november helemaal klaar voor om te winnen van AstraZeneca. Met een drankje in de hand en al het enthousiasme en de gezelligheid, konden we niet meer dan tevreden zijn met onze eerste wedstrijd!  Heb je ook belangstelling? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan.

zondag, 28 oktober 2018 12:22 Gepubliceerd in Homepage Nieuws

De personeelsvereniging start 2019 met een nieuwjaarsbijeenkomst in de Haagse Bluf (17/1). Daarna is er op vrijdag 25 januari het 18e VWS bowling toernooi. Als je nog gratis Pathe-vouchers wil verdienen, of gewoon wil kopen, dan kun je nog deze week en donderdag de 20e december bij de coördinator terecht. Daarna gaat de PV-winkel twee weken dicht.

De inschrijving voor de PV-reis in het voorjaar van 2019 naar Dublin (vertrek 27/4) sluit vijdag 21 december en je kunt je nog aanmelden voor de 45e cpc loop (10/3). Er is nog plek op de vijf en tien kilometer. De PV is ook AVG proof met aangepaste aanmeldingsformulieren en haar privacyverklaring, links onder op deze pagina.

Voor je agenda: 31e VWS-sportdag is op vrijdag 24 mei 2019 en wel bij Velo in wateringen. Het thema: Rembrandt en de Gouden eeuw.

 

donderdag, 29 december 2016 13:06 Gepubliceerd in Actueel

Sinds 1 januari kun je via de PV met korting fitnessen bij een van de fitnesscentra bij jou in de buurt. Dit aanbod geldt ook voor introducés.
Naast deze voordelige optie via de PV kun je als VWS’er natuurlijk ook terecht bij High Five in de Resident of gebruikmaken van de collectieve regeling van VWS (bestaat sinds deze zomer) om voordelig via IKAP (bedrijfsfitnessnederland) in het hele land te fitnessen.
Werk je bij VWS en ben je lid van de PV dan moet je zelf goed kijken wat voor jou het aantrekkelijkst is. Werk je niet (meer) bij VWS kijk dan snel op de speciale site om te kijken bij welk fitnesscentrum bij jou in de buurt je met aantrekkelijke korting aan de slag kunt. Je kunt kiezen uit één van de partners van BedrijfsFitnessOnline, die je vindt op meer dan 1000 locaties door heel Nederland. Of je nu kiest voor een budgetketen of een extreem luxe keten, voor personal training of groepslessen: er is volop keuze!
Sporten is gezond, dat weet natuurlijk iedereen. Maar lang niet iedereen sport al elke week. Terwijl het je zoveel oplevert: meer energie, betere conditie, een vermindering van lichamelijke klachten, goede doorbloeding en een beter humeur. Via Bedrijfsfitness Online sport je heel voordelig! De PV VWS zorgt ervoor dat jij al vanaf € 8,95 per maand onbeperkt kunt sporten! Kijk op de site voor een overzicht van alle clubs bij jou in de buurt en de tarieven. Het wordt nog leuker: je mag ook vrienden en familie meenemen naar jouw sportlocatie! Meld ze aan via jouw persoonlijke account. Zij kunnen dan lid worden met dezelfde kortingen die via de collectiviteitsregeling van de PV VWS worden aangeboden!   Ook als je al klant bent bij een sportlocatie kun je je aanmelden bij BedrijfsFitnessOnline. Je abonnement wordt dan omgezet naar het kortingstarief. Snel doen natuurlijk!
Als je al lid bij één van de ketens bent, kun je je aanmelden als bestaand lid. Je abonnement schakelt dan automatisch over naar het kortingstarief. Twee dagen na de aanmelding als nieuw lid kun je je lidmaatschapspas al ophalen bij de door jou gekozen club. Breng bij je eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs mee en je kunt meteen sportief aan de slag. Dit aanbod is uitsluitend toegankelijk voor PV-leden. Misschien een hele goede reden om nu PV-lid te worden. Je moet ook de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij de coordinator opvragen. Veel sportplezier!

Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

 

Via

IKAP

KORTING

INTRODUCE

AANBIEDER

PV

nee

ja

ja

BedrijfsfitnessOnline

VWS

ja

nee

nee

Bedrijfsfitness Nederland

VWS

ja

nee

nee

High Five

zondag, 20 november 2016 12:54 Gepubliceerd in Nieuws

Het team Sonic Youth (Jeugd) heeft de 17e VWS-popmuziekquiz gewonnen. Het was een nipte zege want zij hadden maar een punt meer dan het team Heroes (DMO) dat op 63 punten eindigde. Vlak daar achter eindige FEZ-Domino met 61 punten. In totaal namen twaalf teams deel aan de quiz, waaronder meet liefst drie van het RIVM. Ondanks hun verre reis eindigde hun teams, Never be clever, The Fours en Museants, in de onderste regionen. Het tweede deel van de quiz was helemaal gewijd aan de dit jaar overleden pophelden David Bowie en Prince. De einduitslag staat onder dit bericht.

donderdag, 25 mei 2017 14:21 Gepubliceerd in Actueel

Drie teams eindigden afgelopen vrijdag tijdens de 30e VWS-sportdag op een gelijk aantal punten (196) op de 1e plaats. Omdat het team 'Born to be Meva (MEVA) de hindernisbaan met 3.06 min het snelste aflegde werden zij de uiteindelijke winnaar. Rock You (Zon mw) deed er 16 seconden langer over en werd hierdoor tweede in de einduitslag. Het team van DMO met een tijd van 3.30 op de hindernisbaan legde beslag op de derde plaats. Omdat de prijsuitreiking afgelopen vrijdag vervroegd werd, waren bij de andere gelijk geëindigde teams nog niet de tijden van de hindernisbaan meegenomen. Nu wel en de organisatie trof ook nog een foutief verwerkt scorebriefje aan.

Na een gezond begin van de dag met een doos groentesnacks voor ieder team zorgde Inspecteur Generaal van de IJZ Ronnie van Diemen in gepaste stijl voor de opening en de begeleiding van het curling directeurenpel op deze 30e VWS-sportdag.  Het team van DUS-I (DUS-I rocks) speelde trouwens het beste in op de thema. Dat leverde hen 12 punten extra op. "Maar helaas bracht hun dat niet verder in de einduitslag", aldus DG Angelique Berg tijdens de prijsuitreiking. Het bleef nog tot een uur of elf onrustig aan de de Schaapweg te Rijswijk. Kijk in de Galery op deze pagina voor een beeldverslag. En was je erbij, vul dan even onderstaande enquête in.

 

 

 

zondag, 27 maart 2016 14:50 Gepubliceerd in Nieuws

Vrijdag 25 maart ging de PV zeevissen samen met de PV van OCW. Er waren ook een aantal deelnemers van het RIVM uit Bilthoven mee. We stonden om zeven uur op de kade in Scheveningen en na aas, hengels etc te hebben gehuurd voeren we om acht uur uit. Helaas stond er nogal wat deining en werden een aantal vissers zeeziek. Toch werd er goed gevangen: veel schol en schar. We gingen dan ook al om half twee terug naar de haven om de zieken uit hun lijden te verlossen. Hoe het met de schar is gegaan kun je zien in de fotoreportage in de fotogallery. Het was errug lekkurrr!

donderdag, 14 januari 2016 12:29 Gepubliceerd in Actueel

Leden van de Personeelsvereniging (en hun gezinsleden) kunnen nu met minimaal 20 % korting fietsen kopen. Door een samenwerking van de PV VWS met het bedrijf ForenZo hebben leden (en gezinsleden) toegang tot de ForenZo Fietsshop! In deze Fietsshop koop je voordelig en gemakkelijk een nieuwe fiets. Leden krijgen een minimale korting van 20% bij de aanschaf van een (elektrische) fiets. Deze korting geldt voor het hele assortiment (elektrische) fietsen. Fietsen geeft je een fit gevoel waardoor je lekkerder in je vel zit. Dit resulteert in een hogere productiviteit. Door te fietsen bespaar je veel tijd en geld, denk aan parkeren, file rijden en benzine kosten. Dit geldt voor zowel dagelijks of recreatief gebruik.

Voor ieder wat wils

Of je nu op zoek bent naar een hippe stadsfiets of een elektrische fiets, de Fietsshop heeft voor ieder wat wils. Door de gegarandeerde korting van 20% en keuze uit een uitgebreid assortiment van de grootste fietsmerken (o.a. Sparta, Gazelle, Batavus en Koga) is een fiets kopen bij de Fietsshop voor iedereen een uitstekende keus!

Deze actie is uitsluitend beschikbaar voor PV-leden. Dus ben je lid (of wordt dat snel) en heb je belangstelliing Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de inloggegevens.

UA-76827929-1