Geen komend evenement!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Goedemiddag collega’s,

Sinterklaas viert dit jaar zijn verjaardag online samen met alle VWS (klein)kinderen via een livestream op zaterdag 28 november.

Hoe laat?

Het programma voor kinderen vanaf ca. 2 jaar begint om 10:00 uur en duurt tot ca. 11:30 uur.
Vanaf 09:45 uur kun je klikken op de link naar de livestream, deze link en bijbehorende instructies volgen later. 

Wat gaan we doen?
Verzamel het hele gezin, trek je schort uit de kast en je gymschoenen aan, zorg dat de keuken helemaal opgeruimd is en vraag aan papa, mama, opa en/of oma of zij de oven op 160 graden aan willen zetten want we gaan samen met Bak Piet & Dans Piet aan de slag om swingend iets heel lekkers te maken.
En niet door vertellen... maar als je goed je best doet komt Sinterklaas ook nog even voorbij op de livestream om jullie iets leuks te vertellen.

Geef nu je (klein)kinderen op via www.sinterklaas-feest.nl/vws
Gebruik de activeercode 1674 en zoek een leuk cadeautje voor ze uit!

Wees er snel bij want het aanmelden kan tot 25 oktober 2020

Aangezien het VWS Sinterklaasfeest dit jaar digitaal wordt georganiseerd, is het van belang om tijdens het aanmelden je adres op te geven waar het cadeau en de extra toebehoren naartoe gestuurd mogen worden die de kinderen nodig hebben op zaterdag 28 november.

Bijdrage
De bijdrage voor (klein)kinderen van de PV-leden is €7,50 per kind en voor (klein)kinderen van niet PV-Leden bedraagt de bijdrage €15,00 per kind.
Via onderstaande betaalverzoeken kun je het bedrag direct overmaken. 

PV-Leden á €7,50: 
Betaalverzoek PV-leden

Niet PV-Leden á €15,00:
Betaalverzoek niet PV-leden

Het is ook mogelijk om het bedrag over te maken naar NL02 INGB 0000 6366 92

t.n.v. Personeelsvereniging VWS o.v.v. Bijdrage en Sinterklaasviering.

Indien je niet beschikt over de mogelijkheid om te internetbankieren is het i.v.m. de huidige richtlijn omtrent het thuiswerken alleen mogelijk om op afspraak per pin of contant te betalen bij Mascha Lange, PV Coördinator, in kamer A.040. 

Vragen?
Voor alle vragen kun je terecht bij Communicatie Piet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 06-41433203

ATTENTIE: De aanmeldings-/betalingstermijn sluit op 25 oktober 2020.
LET OP: De bevestigingsmail kan in je “ongewenste email” terecht komen, kijk dit even na als de mail niet binnen enkele minuten in je inbox verschijnt.

 

Laatst aangepast op dinsdag, 13 oktober 2020 14:11
Log in om reacties te plaatsen
UA-76827929-1