Geen komend evenement!

Gewes Utreg wint 31e VWS-sportdag

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
het winnende team van de IGJ het winnende team van de IGJ

Het team Gewes Utreg won afgelopen vrijdag de 31e VWS-sportdag met 188 punten. Tweede werd het team Parodi van de directie I. Als de derde eindigde het team Spuiters en Slikkers van Sport/VGP. Beide teams hadden 180 punten net als het team van FEZ. Maar een snellere tijd gaf de op de hindernisbaan gaf de doorslag. Helaas was er tijdens de prijsuitreiking een Babylonische spraakverwarring bij de jury en ging de beker voor de tweede plaats naar DUS I. Dit is inmiddels rechtgezet.

Het thema van deze dag was Rembrandt en de Gouden Eeuw en werd in stijl geopend door de SG als kapitein Frans Banning Cocq. Gelukkig verliep deze zonnige dag met geen ernstige blessures. Dit jaar waren er voor het eerst geen lunchpakketten maar een buffet. Dat was even wennen voor zowel de deelnemers als de organisatie.

Spel 8: Hamertje Tik is uiteindelijk uit de puntentelling gehaald, omdat het niet jureerbaar was. De deelnemers vonden het echter zo leuk dat de organisatie besloten heeft het spel toch de hele dag te laten doordraaien.

Na afloop was er een Italiaans buffet gevolgd door een swingend optreden van Licks en Brains. Kijk in de Galary voor een fotoreportage (met dank aan Myrna Jansen). Ook staat er een impressie op de facebookpagina van de PV. Hieronder vind je de complete einduitslag.

Laatst aangepast op maandag, 27 mei 2019 11:51
Log in om reacties te plaatsen
UA-76827929-1