Geen komend evenement!

PV werkt ook aan vitaliteit: fiets kopen met minimaal 20% korting

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Leden van de Personeelsvereniging (en hun gezinsleden) kunnen nu met minimaal 20 % korting fietsen kopen. Door een samenwerking van de PV VWS met het bedrijf ForenZo hebben leden (en gezinsleden) toegang tot de ForenZo Fietsshop! In deze Fietsshop koop je voordelig en gemakkelijk een nieuwe fiets. Leden krijgen een minimale korting van 20% bij de aanschaf van een (elektrische) fiets. Deze korting geldt voor het hele assortiment (elektrische) fietsen. Fietsen geeft je een fit gevoel waardoor je lekkerder in je vel zit. Dit resulteert in een hogere productiviteit. Door te fietsen bespaar je veel tijd en geld, denk aan parkeren, file rijden en benzine kosten. Dit geldt voor zowel dagelijks of recreatief gebruik.

Voor ieder wat wils

Of je nu op zoek bent naar een hippe stadsfiets of een elektrische fiets, de Fietsshop heeft voor ieder wat wils. Door de gegarandeerde korting van 20% en keuze uit een uitgebreid assortiment van de grootste fietsmerken (o.a. Sparta, Gazelle, Batavus en Koga) is een fiets kopen bij de Fietsshop voor iedereen een uitstekende keus!

Deze actie is uitsluitend beschikbaar voor PV-leden. Dus ben je lid (of wordt dat snel) en heb je belangstelliing Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de inloggegevens.

Laatst aangepast op zaterdag, 20 augustus 2016 12:41

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Log in om reacties te plaatsen
UA-76827929-1