Geen komend evenement!

Lid worden

Geschreven door zondag, 12 april 2015 09:25

Leden van de PV profiteren optimaal van de voordelen. Zo krijg je aantrekkelijke kortingen op georganiseerde activiteiten, maar ook korting bij bijvoorbeeld autoverzekering. De contributie bedraagt slechts € 2,50 per maand. De meeste PV-activiteiten staan ook open voor niet-leden. Zij betalen echter een meerprijs. Je wordt lid door je schriftelijk aan te melden en het aanmeldingsformulier op te sturen. N.B. Je moet wel zelf de inhouding van de contributie registreren via P-direkt. Een uitgebreide instructie vind je op de achterzijde van het aanmeldingsformulier.Verschillende onderdelen van VWS vallen nu onder andere ministeries. Ook zijn er nu collega's binnen VWS die hun salaris via een ander ministerie krijgen. De PV biedt de mogelijkheid aan deze medewerkers om in zo’n situatie lid van de PV te blijven/worden. Dit geldt ondermeer voor gedetacheerden, leden van EC's, medewerkers van catering en de beveiliging. Aangezien de contributie dan niet (meer) automatisch op het salaris wordt ingehouden moet je een apart formulier invullen waarin je aangeeft lid van de PV te willen blijven/worden en waarbij je de PV machtigt om de contributie van jouw bankrekening af te schrijven. Via deze site en per mail houdt de PV je dan op de hoogte van alle activiteiten en kortingen. Download het aanmeldings-/machtigingsformulier. Dit geldt ook voor uitzendkrachten.

Opzeggen

Geschreven door vrijdag, 03 april 2015 10:14

Het lidmaatschap van de PV moet schriftelijk, voorzien van handtekening, opgezegd worden. Dit bericht stuur je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., kamer B 08-15 (Postbus 20350, 2500 EJ Den Haag). Je dient ook zelf de inhouding van de contributie op je salaris te annuleren via P-direkt. Een uitgebreide instructie kun je opvragen bij je coördinator.

Ga je binnenkort met pensioen dan is voor jou dit artikel van belang. Je kunt namelijk na je pensionering lid worden van de Seniorencommissie. Deze commisie maakt deel uit van de Personeelsvereniging van het Ministerie van VWS maar heeft een eigen bestuur en een eigen activiteitenprogramma. Je kunt ook gewoon lid van de PV blijven middels dit formulier.

UA-76827929-1