Geen komend evenement!

Fitness door het hele land met PV-korting

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Sinds 1 januari kun je via de PV met korting fitnessen bij een van de fitnesscentra bij jou in de buurt. Dit aanbod geldt ook voor introducés.
Naast deze voordelige optie via de PV kun je als VWS’er natuurlijk ook terecht bij High Five in de Resident of gebruikmaken van de collectieve regeling van VWS (bestaat sinds deze zomer) om voordelig via IKAP (bedrijfsfitnessnederland) in het hele land te fitnessen.
Werk je bij VWS en ben je lid van de PV dan moet je zelf goed kijken wat voor jou het aantrekkelijkst is. Werk je niet (meer) bij VWS kijk dan snel op de speciale site om te kijken bij welk fitnesscentrum bij jou in de buurt je met aantrekkelijke korting aan de slag kunt. Je kunt kiezen uit één van de partners van BedrijfsFitnessOnline, die je vindt op meer dan 1000 locaties door heel Nederland. Of je nu kiest voor een budgetketen of een extreem luxe keten, voor personal training of groepslessen: er is volop keuze!
Sporten is gezond, dat weet natuurlijk iedereen. Maar lang niet iedereen sport al elke week. Terwijl het je zoveel oplevert: meer energie, betere conditie, een vermindering van lichamelijke klachten, goede doorbloeding en een beter humeur. Via Bedrijfsfitness Online sport je heel voordelig! De PV VWS zorgt ervoor dat jij al vanaf € 8,95 per maand onbeperkt kunt sporten! Kijk op de site voor een overzicht van alle clubs bij jou in de buurt en de tarieven. Het wordt nog leuker: je mag ook vrienden en familie meenemen naar jouw sportlocatie! Meld ze aan via jouw persoonlijke account. Zij kunnen dan lid worden met dezelfde kortingen die via de collectiviteitsregeling van de PV VWS worden aangeboden!   Ook als je al klant bent bij een sportlocatie kun je je aanmelden bij BedrijfsFitnessOnline. Je abonnement wordt dan omgezet naar het kortingstarief. Snel doen natuurlijk!
Als je al lid bij één van de ketens bent, kun je je aanmelden als bestaand lid. Je abonnement schakelt dan automatisch over naar het kortingstarief. Twee dagen na de aanmelding als nieuw lid kun je je lidmaatschapspas al ophalen bij de door jou gekozen club. Breng bij je eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs mee en je kunt meteen sportief aan de slag. Dit aanbod is uitsluitend toegankelijk voor PV-leden. Misschien een hele goede reden om nu PV-lid te worden. Je moet ook de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij de coordinator opvragen. Veel sportplezier!

Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

 

Via

IKAP

KORTING

INTRODUCE

AANBIEDER

PV

nee

ja

ja

BedrijfsfitnessOnline

VWS

ja

nee

nee

Bedrijfsfitness Nederland

VWS

ja

nee

nee

High Five

Laatst aangepast op dinsdag, 24 januari 2017 09:47

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Log in om reacties te plaatsen
UA-76827929-1