Geen komend evenement!

Workshop Decoupage voor beginners VOLGEBOEKT

 Aanmelding gesloten
 
0
Categorie
Workshop
Datum
maandag 7 oktober 2019 00:00 - donderdag 7 november 2019 22:00
Locatie
parnassusplein 5 den haag

Inmiddels is de eerste workshop achter de rug en zitten de overige vier vol. Je kunt dus niet meer inschrijven.

De techniek Decoupage is een rage. Je kent de flamboyante schoenen van Hugo De Jonge toch ook!  Die leer je uiteindelijk  maken. Ontdek zelf hoe makkelijk het is om objecten een nieuwe look te geven. De mogelijkheden van deze techniek zijn enorm en wie weet raak je enthousiast om thuis verder te gaan en dat saaie meubel, handtas, ipad hoes, telefoonhoesje, saaie agenda omslag, fonteintje, toiletdeksel, sandalen, slippers en schoenen en dergelijke een nieuwe look te geven, met een keuze uit honderden prints of delen van verschillende prints. Het moet eruit zien alsof de prints geschilderd zijn. Voor een kleine impressie klik hier.

Onder begeleiding van Agnes van Vessem  leer je diverse technieken en werken met diverse materialen. We beginnen natuurlijk simpel. Het gaat erom dat je de techniek eerst onder de knie krijgt en kiest voor die specifieke techniek die het beste bij je past voordat je verder gaat met  het grotere object dat je een metamorfose
wil geven. Vandaar dat gekozen is voor workshops voor beginners die bij voldoende belangstelling gevolgd worden door workshops voor gevorderden, vergevorderden en professionals. Agnes is zelf  al heel wat jaren bezig met deze techniek die op diverse wijze toe te passen is en wil je in deze workshops heel graag meenemen naar deze verschillende technieken.

Er wordt gewerkt in groepen van zes. Inmiddels is de 5e workshop gepland door de grote belangstelling en wel op donderdag 7 november. De kosten bedragen € 10,- voor leden/introducé en € 20,- voor niet leden. De workshops zijn in de Helioszaal. Vooraf staat een ‘late’ lunch klaar en de PV zorgt ook voor iets te drinken.
Aanmelden/betalen: Paul Schulpen, kmr A 040.

Z.O.Z.

 
 

Alle datums

  • Van maandag 7 oktober 2019 00:00 tot donderdag 7 november 2019 22:00

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers 
UA-76827929-1