Geen komend evenement!

1e VWS PUBquiz

 Aanmelding gesloten
 
0
Categorie
Borrel
Datum
donderdag 10 oktober 2019 16:31 - 21:00

Word jij in de familie altijd uitgemaakt voor betweter? Worden je vrienden of collega’s soms moe van alle kennis die je hebt en rijtjes die je weet op te dreunen. Of heb je gewoon zin in een avondje vol leuke trivia, nutteloze en iets minder nutteloze feitjes?

Op donderdagavond 10 oktober organiseert de Personeelsvereniging samen met JongVWS op veler verzoek de eerste VWS-pubquiz. In acht afwisselende rondes testen we de algemene kennis van de VWS-ers. Aardrijkskunde, film, sport, geschiedenis, entertainment, kunst en wetenschap. Alle onderwerpen komen langs om in een spannende en onderhoudende competitie uit te maken welk team zich een jaar lang pubquizkampioen van ons departement mag noemen. We hopen van de pubquiz net zo’n traditie te maken als van de VWS-muziekquiz. Ook als je denkt niet alles te weten is meedoen een feestje. Al was het maar vanwege het gebruikelijke hapje en drankje, leuke geluids- en filmfragmenten, de vele oh ja-momenten en verrassende antwoorden.

Je kunt je vanaf nu met een team inschrijven. De teams mogen directie-overschrijdend zijn. Een team moet minimaal uit drie  personen bestaan en mag maximaal zes leden tellen. De meeste kans op de overwinning maak je als je team een goede mix van leeftijden kent en ook een balans heeft tussen vrouwen en mannen. De eigen bijdrage per persoon bedraagt € 10,- voor PV-leden en € 15,- voor niet-leden. De groep die de meeste punten weet te behalen in de verschillende rondes gaat deze avond naar huis met een leuke prijzenpot en de eeuwige roem, maar ook voor de nummers twee en drie zijn er leuke prijzen.

.De Personeelsvereniging biedt de deelnemers in de pauze een uitgebreid buffet (met aandacht voor vegetariërs) aan. De quiz beslaat twee rondes: van 17.30 tot 18.30 uur en van 19.30 tot 20.30 uur. De prijsuitreiking vindt rond 20.45 uur plaats. De deelnemers en toeschouwers zijn vanaf 16.30 uur welkom in het bedrijfsrestaurant op het Parnassusplein. De PV-penningen zijn er ook weer en te koop voor € 1. Aanmelden kan door onderstaande antwoordstrook met het verschuldigde bedrag in te leveren bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., coördinator PV, kamer A 040 (tel 0636157971). Aanmelden/betalen kan tot en met dinsdag 1 oktober.

 
 

Alle datums

  • donderdag 10 oktober 2019 16:31 - 21:00

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers 
UA-76827929-1