Interdepartementaal tennistoernooi samen met EZK en I&W

 Aanmelding gesloten
 
0
Categorie
Sporten
Datum
donderdag 18 juli 2019 14:00 - 20:30
Locatie
Het Kleine Loo
Den Haag, Nederland

De Personeelsverenigingen van EZ, IenW en VWS organiseren samen voor hun leden en hun introducés een interdepartementaal tennistoernooi. Ga de sportieve uitdaging aan en doe mee. Het maakt niet uit of je goed of minder goed speelt. Het gaat om sportiviteit én gezelligheid. Op het inschrijfformulier geef je je speelsterkte aan zodat je wordt ingedeeld bij iemand van gelijk niveau. We spelen met dubbels, dus schrijf je in met speelpartner. Voorafgaand aan het toernooi vindt er een clinic, van ongeveer een uur, plaats. Tijdens deze clinic neem je onder leiding van een tennisleraar de fijne kneepjes van de service, backhand en forehand door. Deelname aan de clinic is op vrijwillige basis.


Na het sportieve gedeelte word je een sate-buffet aangeboden; drankjes komen voor eigen rekening: in een relaxte sfeer terugblikken op het toernooi.
Ook supporters zijn natuurlijk van harte welkom. Alleen meedoen aan het buffet is ook mogelijk (de prijs blijft hetzelfde).
Tijdstip: 14.00 - 20.30 uur
Locatie: Sportcentrum Mariahoeve, Het Kleine Loo 12 in Den Haag
Kosten: PV-leden/introducé € 17,50 niet-leden € 25,-

Doe je mee? Twijfel niet langer en geef je op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Je kunt je opgeven tot en met vrijdag 5 juli.

 
 

Alle datums

  • donderdag 18 juli 2019 14:00 - 20:30

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers 
UA-76827929-1