Vierdaagse PV reis naar Dublin INSCHRIJVING GESLOTEN

 Aanmelding gesloten
 
0
Categorie
Reizen
Datum
zaterdag 27 april 2019 07:40 - dinsdag 30 april 2019 23:20
Locatie
Dublin, IerlandVan zaterdag 27 april t/m dinsdag 30 april organiseert de Personeelsvereniging van VWS een vierdaagse stedentrip naar het Ierse Dublin. We vliegen met de KLM vanaf Schiphol en slapen in het Ibis hotel Dublin ** tegenover het Luccasstation Red Cow.De tramlijn Luas is op 7 minuten lopen en brengt je in 20 minuten naar het centrum van Dublin. Gratis Wifi aanwezig.
Dublin, van origine een Viking stad, wordt doorsneden door de rivier de Liffey en is de hoofdstad van Ierland. Dublin staat bekend om zijn gezellige nostalgische sfeer en naar eigen zeggen de beste pubs van de wereld. Het historische middelpunt Dublin Castle is imposant. Vanaf deze bezienswaardigheid loop je zo de wereldberoemde Grafton Street in, met het Stephen’s Green Shopping Centre als hoogtepunt. Het is ook de stad van vernieuwing met grote ambitieuze nieuwbouwprojecten, zoals de ‘Docklands’. Zo zijn er enkele prachtige musea en theaters te vinden en kun je op meerdere plaatsen in de stad van een heerlijk Iers biertje genieten. En de kust is op een steenworp afstand. Dublin is ook de stad van U2, Oscar Wilde, Francis bacon en James Joyce. Na aankomst biedt de PV je een citytour aan. De kosten van de reis (inclusief vlucht, verblijf en ontbijt) bedragen € 355,- p.p. en de eenpersoonskamertoeslag bedraagt € 135,-. Je kunt als je wil ook inschrijven op een aantal excursies, maar zoals je weet niets hoeft en (bijna) alles kan. De excursies gaan alleen door bij voldoende belangstelling.

Programma:
Dag 1. Zaterdag 27 april
Ons vliegtuig vertrekt om 7.40 uur vanaf Schiphol, waar je op eigen gelegenheid naar toe gaat. De verwachte landing in Dublin is rond 8.20 uur. Via een uitgebreide city-tour gaan we naar ons hotel en zetten we de bagage in een depot. De rest van de dag is ter vrije besteding.
Bij de reissom is 12 kilo handbagage inbegrepen. Voor ruimbagage (23 kg) geldt een toeslag van € 55,- p.p.

Dag 2. Zondag 28 april
Na het ontbijtbuffet kun je in de ochtend deelnemen aan een fietstour € 27,50 p.p.
S-middags kun je whiskey proeven tijdens de Trinity Tasting Tour bij de Teeling Whiskey distillery, duur ongeveer 1 uur. Kosten € 18,50 p.p.

Dag 3. Maandag 29 april
Na het ontbijtbuffet kunnen liefhebbers mee op een dagexcursie: Keltic Tour met gids. Dan bezoek je Hill of Tara, Monasterboice, Lough Cairns (met gelegenheid tot lunchen), Trim Castle en Droheda Town. Kosten € 40,- p.p. (exclusief entreegelden) .

Dag 4. Dinsdag 30 april
Na het ontbijtbuffet kan de bagage weer in depot.  En kun je op eigen gelegenheid nog in de stad vertoeven. Rond 18.15 uur worden we dan weer opgehaald en gaan richting vliegveld. Het vliegtuig naar Amsterdam vertrekt om 20.45 uur en landt naar verwachting om 23.20 uur op Schiphol.


Inschrijven gaat als volgt:
Je mailt/stuurt onderstaande antwoordstrook naar Paul Schulpen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) , coördinator PV,  postbus 20350, 2500 EJ Den Haag. De betaling (inclusief de excursies) moet per giro geschieden:
IBAN NL02INGB0000 63.66.92 t.n.v. Pers.ver.ministerie VWS Den Haag. Sluit ook een kopie van je paspoort of ID kaart bij.
Deze aanbieding is uitsluitend geldig voor PV-leden en eventueel één introducé. Je kunt je opgeven tot en met vrijdag 21 december. En: vergeet niet een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten!! Aanmeldingen worden op volgorde van betaling afgewerkt en VOL = VOL. Bij afzeggingen wordt geen geld teruggegeven. Er zijn 44 plaatsen beschikbaar. 
 

Alle datums

  • Van zaterdag 27 april 2019 07:40 tot dinsdag 30 april 2019 23:20

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers 
UA-76827929-1