2e VWS-haringparty

 Aanmelding gesloten
 
0
Categorie
Borrel
Datum
donderdag 13 juni 2019 16:30 - 20:00
Locatie
Parnassusplein
Den Haag, Nederland

Jong VWS en de PV organiseren op donderdag 13 juni voor de 2e keer in successie een VWS-haringparty. Zij willen je niet alleen met de nieuwe haring kennis laten maken, maar ook een brug slaan tussen jong en oud.  Vorig jaar waren er zo'n vijftig bezoekers. Dit jaar hopen we op meer.  Dus kom proeven en genieten van de heerlijke Hollandse nieuwe! En bij VWS dus nog eerder dan op Scheveningen!

De komst van de Hollandse Nieuwe wordt daar pas tijdens Vlaggetjesdag op zaterdag 15 juni uitbundig gevierd in de haven.
Wil je de nieuwe haring eerder proeven? Kom dan naar de VWS Haring Party in de loungeruimte achter de Apollozaal op de 4e verdieping van de Resident.

Schrijf je dan snel in via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Inschrijven kan tot vrijdag 7 juni 2019. Consumpties kosten € 1,- en gaan via het penningen systeem. De PV trakteert wel op korenwijn voor de liefhebber.

 
 

Alle datums

  • donderdag 13 juni 2019 16:30 - 20:00

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers 
UA-76827929-1