Geen komend evenement!

SZW en VWS = Sociaal en Sportief: een goede combi voor bedrijfshockey!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Na vele jaren is het bedrijfshockey team van VWS en SZW in ere hersteld. Want wat is nou leuker dan samen met je collega’s al hockeyend aan je vitaliteit en duurzame inzetbaarheid te werken? De Personeelsverenigingen, JongSZW en JongVWS faciliteerde een heus tenue en keepersuitrusting. De uitvoerige scouting langs de Haagsche hockey velden, leidde tot een team met een mooie mix van ervaring, jeugdige frisheid en aanstormend talent.
Na enkele trainingen in de voorbereiding, om de speelstijl en tactiek erin te slijpen, begon het seizoen in september 2018. Van spanning was geen enkele sprake, getuige de vele doelpunten die het team wist te produceren. De spelers en speelsters weten elkaar inmiddels moeiteloos te vinden en krijgen de juiste bal op de juiste plek. Althans, soms kregen we de bal op een verkeerde plek waardoor menig teamlid op dinsdag strompelend op kantoor aankwam. Over de duurzame inzetbaarheid moeten we het dus misschien nog even hebben.
De resultaten zijn zeker niet slecht, met een vijfde plaats op de eindrangschikking. Na wedstrijden tegen bijvoorbeeld het Binnenhof, TUI, BMW, AstraZeneca en het LUMC, was het eerste jaar vooral erg leerzaam, leuk en bemoedigend. Het eerste seizoen werd afgelopen week afgesloten met een gezellig etentje en teambuilding op het Plein. In de derde helft blijken we ook ijzersterk!
We gaan volgend jaar dan ook met volle kracht door. We zijn nog op zoek naar nieuwe spelers, dus mocht je het leuk vinden één a twee keer per maand op maandagavond een wedstrijd te spelen in een gemengd team? Meld je dan aan  via deDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op donderdag, 22 augustus 2019 16:24

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Log in om reacties te plaatsen
UA-76827929-1